+

Ingyenes szállítás! (üzlet: Thököly út 17)

Külön felvehető

Forcefield AR külső Térdprotektor
-5.3%
Forcefield AR külső Térdprotektor

37 990 Ft

35 990 Ft

Kopásálló külső térdprotektor, Level 2 védelemmel

Széles felhasználási lehetőségekkel rendelkező motoros térdvédő. Használható külső térdvédőként, de akár közvetlenül a bőrön viselve is. A termék a biztonság érdekében a megfelelő helyeken kopásálló anyagból készült, a többi részen pedig a kényelem és az illeszkedés végett elasztikus. Az innovatív átlapoló pántrendszer és a szilikonos belső pánt a terméket minden körülmények között a helyén tartja. Az energiaelnyelésről az Isolator névre hallgató, legkorszerűbb protektorunk gondoskodik. Ez a kivehető, formázott protektor könnyű, kényelmes, jól szellőzik, flexibilis, a térd mozgását nem akadályozza. A termék kialakítása lehetővé teszi a térdhajlat teljes szellőzését, de a felhasznált anyagok is légáteresztők.

Forcefield Pro L2K Evo Gerincprotektor
-8.3%
Forcefield Pro L2K Evo GerincprotektorGyártó: Forcefield

59 990 Ft

54 990 Ft

A Pro L2K Evo Dynamic a Forcefield többszörös tesztnyertes PRO L2K hátprotektorának továbbfejlesztett verziója. Különleges, csúcstechnológiás, kis háromszögeket formázó, változó sűrűségű energiaelnyelő anyagot (Nitrex Evo®) kombinál, sűrű, de mégis könnyű Nitril habbal. Biztonság szempontjából bármilyen időjárási körülmény esetén jelentősen túlszárnyalja a CE szabványban foglalt értékeket. A Forcefield PRO L2K Evo® Dynamic hátvédő – hasonlóan a többi hátprotektorunkhoz – puha, hajlékony és kényelmes.

Forcefield Pro Tube ruházat alatti térdprotektor
-4.8%
Forcefield Pro Tube ruházat alatti térdprotektorGyártó: Forcefield

31 490 Ft

29 990 Ft

Motoros vagy utcai ruházat alatt hordható térd vagy könyökvédő. Az elasztikus aláöltöző anyagban található kivehető formázott protektor könnyű és kényelmes, jól szellőzik, energiaelnyelő képessége kiváló. A protektor helyén tartásáról dupla pánt gondoskodik. Flexibilis, a könyök és a térd mozgását nem akadályozza.

Forcefield Sport Tube ruházat alatti térdprotektor
-4.8%
Forcefield Sport Tube ruházat alatti térdprotektor

20 990 Ft

19 990 Ft

Motoros vagy utcai ruházat alatt hordható térd vagy könyökvédő. Az elasztikus aláöltöző anyagban található kivehető formázott protektor könnyű és kényelmes, jól szellőzik, energiaelnyelő képessége kiváló. Flexibilis, a könyök és a térd mozgását nem akadályozza.

Kapcsolat

Hírlevél

100% hasznos ajánlat, 0% spam!

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.