+

Ingyenes szállítás 10.000Ft felett! (Üzletünk: Thököly út 17)

Külön felvehető

Forcefield  Pro L2K Evo Gerincprotektor
-8.6%
Forcefield Pro L2K Evo GerincprotektorGyártó: Forcefield

69 990 Ft

63 990 Ft

A Pro L2K Evo Dynamic a Forcefield többszörös tesztnyertes PRO L2K hátprotektorának továbbfejlesztett verziója. Különleges, csúcstechnológiás, kis háromszögeket formázó, változó sűrűségű energiaelnyelő anyagot (Nitrex Evo®) kombinál, sűrű, de mégis könnyű Nitril habbal. Biztonság szempontjából bármilyen időjárási körülmény esetén jelentősen túlszárnyalja a CE szabványban foglalt értékeket. A Forcefield PRO L2K Evo® Dynamic hátvédő – hasonlóan a többi hátprotektorunkhoz – puha, hajlékony és kényelmes.

Forcefield Action Sport Protektoros Rövidnadrág
-40%
Forcefield Action Sport Protektoros RövidnadrágGyártó: Forcefield

49 900 Ft

29 940 Ft

A csípő, comb, far és farokcsont védelméről a rendkívül könnyű, de mégis kiváló energiaelnyelési tulajdonságokkal rendelkező Nitrex Evo® protektorok gondoskodnak.

Forcefield AR külső Térdprotektor
-7.1%
Forcefield AR külső TérdprotektorGyártó: Forcefield

41 990 Ft

38 990 Ft

Kopásálló külső térdprotektor, Level 2 védelemmel

Széles felhasználási lehetőségekkel rendelkező motoros térdvédő. Használható külső térdvédőként, de akár közvetlenül a bőrön viselve is. A termék a biztonság érdekében a megfelelő helyeken kopásálló anyagból készült, a többi részen pedig a kényelem és az illeszkedés végett elasztikus. Az innovatív átlapoló pántrendszer és a szilikonos belső pánt a terméket minden körülmények között a helyén tartja. Az energiaelnyelésről az Isolator névre hallgató, legkorszerűbb protektorunk gondoskodik. Ez a kivehető, formázott protektor könnyű, kényelmes, jól szellőzik, flexibilis, a térd mozgását nem akadályozza. A termék kialakítása lehetővé teszi a térdhajlat teljes szellőzését, de a felhasznált anyagok is légáteresztők.

Forcefield Grid Térdprotektor Level 2
-50%
Forcefield Grid Térdprotektor Level 2Gyártó: Forcefield

47 900 Ft

23 950 Ft

A Forcefield Grid térdprotektor igazi high tech fejlesztés: ötvözi a csúcsbiztonságot a kiemelkedő ergonómiával, szellőzéssel.

Forcefield Pro Tube ruházat alatti térdprotektor
Forcefield Pro Tube ruházat alatti térdprotektorGyártó: Forcefield

31 990 Ft

Motoros vagy utcai ruházat alatt hordható térd vagy könyökvédő. Az elasztikus aláöltöző anyagban található kivehető formázott protektor könnyű és kényelmes, jól szellőzik, energiaelnyelő képessége kiváló. A protektor helyén tartásáról dupla pánt gondoskodik. Flexibilis, a könyök és a térd mozgását nem akadályozza.

Forcefield Sport Tube ruházat alatti térdprotektor
Forcefield Sport Tube ruházat alatti térdprotektor

24 990 Ft

Motoros vagy utcai ruházat alatt hordható térd vagy könyökvédő. Az elasztikus aláöltöző anyagban található kivehető formázott protektor könnyű és kényelmes, jól szellőzik, energiaelnyelő képessége kiváló. Flexibilis, a könyök és a térd mozgását nem akadályozza.

Forcefield SUB4K Gerincprotektor
Forcefield SUB4K GerincprotektorGyártó: Forcefield

79 990 Ft

Amennyiben egyetértesz azzal, hogy egy protektor biztonságát az ütközési energiaelnyelés mértéke határozza meg, akkor a SUB4K messze a világ legbiztonságosabb hátprotektora.
Ezt nem csak mi állítjuk, hanem alátámasztják a német TÜV Rheinland és az angol Satra mérései is, hiszen semelyik másik hátprotektor nem tudott idáig hivatalos CE teszten 3.38kN-nál alacsonyabb átlagos áthatoló erőt felmutatni 50J mozgási energiából. (A szigorúbbik, EN1621-2:2013 Level 2 szabvány szerint az átlagos áthatoló erő nem lehet magasabb 9kN-nál, 50 Joule ütközési energiából).
Fenti konklúzióra jutott egyébként eddig minden hiteles hátprotektor teszt is, amelyben a SUB4 szerepelt.

Kapcsolat

Hírlevél

100% hasznos ajánlat, 0% spam!

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.