+

Ingyenes szállítás 10.000Ft felett! (Üzletünk: Thököly út 17)

Rólunk

❌Téged is idegesít hogy nehezen találni olyan motoros ruházatot, aminél árgus szemekkel figyelnek a tartósságra, biztonságra, mai divatú szabásra, ráadásul árakban sem szállnak el?

✅Nos mi sem voltunk ezzel másképp, ezért több mint 3 évvel ezelőtt elkezdtük fejleszteni a termékeinket.

✅A motorosok kirobbanó lelkesedéssel és elégedettséggel fogadták, annyira stramm volt. Pedig azok a termékeink a mostaniakhoz képest alig voltak egyediek, vicces de ekkor még márka nélkül árultuk!

✅Ezért meg is alapítottuk a Serpentize márkát, melyben egy-egy terméket akár 4 hónapig is fejlesztettünk! A vevőink be kell, hogy valljuk odáig vannak azóta is a termékeinkért.

Hogy mi ennek a kulcsa?

✅3x ellenőrizzük minden legyártott termékünk minőségét!

✅Olyan pakisztáni gyártókhoz szerveztük ki a gyártást, akiket gondosan megfigyeltünk, tudjuk hogy ők is szívvel-lélekkel dolgoznak a motorosokért!

✅Már több ezren motoroznak Serpentize ruházatban. Próbáld ki Te is, hogy a saját szemeddel láthasd: ez minőségi munka.

✅Persze ne higgy nekünk vakon, nézd meg a termékek adatlapján a véleményekig legörgetve, hogy mit mond a többi motoros: Serpentize termékek

✅Ha kérdésed, visszajelzésed van bátran tedd meg: info@serpentize.hu / +36 20 357 1610

✅Szeretnél mét többet megtudni rólunk? Nézd meg a videóinkat:  Serpentize Youtube csatorna

Kapcsolat

Hírlevél

100% hasznos ajánlat, 0% spam!

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.