Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett! Üzletünk: 1046, Fóti út 87.

0
0

Motoros ruha vásárlás kínlódás nélkül?

Motoros ruha vásárlás kínlódás nélkül?

Lehetséges! Oké-oké, hogy ott vannak az általános tippek a motoros ruha választásra, de azért egy szakértővel az oldaladon ugye, hogy könnyebb és precízebb a választás?
Tapasztalt motorosként is belefut az ember, mikor motoros ruházat választásról van szó, hogy órákig csak böngészi az internetet, majd rájön, hogy már kapisgálja mi legyen a következő motoros ruházata, de még mindig hiányérzete maradt.

A motoros ruházat témakörre gondolva cikáznak a kérdéseid? Nem tudod melyiket vedd? (Milyen motoros stílushoz melyik a legideálisabb? Melyik a legtartósabb, legbiztonságosabb? Melyik méret a tökéletes? Stb.)

Attól tartasz, hogy egy motoros ruházati üzletben nem kapsz részletes választ, nem biztos, hogy motoros szolgál ki? Esetleg ilyen tapasztalataid is vannak?

Gyere be a Serpentize üzletébe: 1076 Budapest, Thököly út 17. Miközben nézelődsz, próbálsz, mi válaszolunk a kérdéseidre, ha kell, akár 1 órán keresztül is segítünk a tökéletes darab(ok) kiválasztásában.

A kérdéseid mélységének megfelelő szakértőt kapsz magad mellé vásárlás közben, megválaszolatlan kérdéssel nem mész haza!

Ugye, hogy Te is szívesen segítesz egy motoros társadnak, sőt örülsz neki, hogy segíthettél? Mi is ugyanilyen szívesen segítünk Neked!/

-Hogyan tudjátok ezt kivitelezni?
A forgalmasabb időszakokban fokozott készültséggel várunk Benneteket. Akik csak gyorsan vennének valamit, azokat aközben is rutinból kiszolgáljuk, miközben Neked segítünk.

-Jó-jó, de én messze lakom. Hogy tudtok nekem segíteni?
Telefonon, emailben is szívesen segítünk, nem probléma az sem, ha hosszúra sikerül: +36203571610 / info@serpentize.hu

Legfontosabb, hogy a hozzád legjobban passzoló, a lehető legbiztonságosabb ruházatban motorozz! Ez az igazi öröm forrása Neked, Szeretteidnek, nekünk!

+1 tipp, nincs rossz döntés: 60 napon belül bármit becserélünk bármire új állapotában! (tehát a lakásban nyugodtan próbálgathatod)

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Kövess minket közösségi oldalainkon!

További bejegyzések: