Miért alkalmaz(z)unk SAS-TEC protektorokat?
+

Miért alkalmaz(z)unk SAS-TEC protektorokat?

Kürti Péter2020-08-12

Mi biztosítja a védelmemet eséskor? Mi történik, ha sérül a gerincem? Ezek nagyon fontos kérdések, amiket biztosan Te is sokszor tettél már fel magadban motorosként..

SAS-TEC váll protektor, még a tépőzár kidolgozottsága is lenyűgöző

A protektorok védenek nagyban minket eséskor és a gerinc sérülésével egy életre tolószékbe kerülhet az, aki nem védi magát, ha egyáltalán túléli.

Tehát ez bizony nem játék.. Ezért is válassz olyan protektort (különösen gerincnél), ami tényleg védeni fog eséskor és a lehető legjobban.

A SAS-TEC egy német vállalat, világhírű és rengeteg komolyabbnál komolyabb fejlesztést hoz ki. Ez annyira érezhető, hogy mikor megfogod minden kételyed elszáll azzal kapcsolatosan, hogy milyen a jó protektor.

Miről is beszélünk?

Megfogod és érzed, hogy húha ennek van vastagsága és milyen jó a tapintása. Aztán benyomod és ott marad az ujjadnak minden kis redője és a körmöd nyoma pár másodpercig (egyik vevőnk csak ennyit mondott: mint valami nem-newtoni folyadék).

Oké, de mit tud valójában?

Ütésre keményedik, viszont hőre lágyul. Ezáltal a lehető legjobb biztonsága van és a lehető legnagyobb a komfortérzet is benne.

Az már nem is kérdéses, hogy a legmagasabb Level 2 minősítésük van ezeknek a protektoroknak.

SAS-TEC SC Gerincprotektor Level 2 védelemmel.

Rendben, ez így jól hangzik, de ez biztos nagyon drága..

Igen, lehetne az. Viszont a mi etikai elveink miatt nagyon kedvező áron adjuk. Itt a profit abszolút nem szempont.

Miért nem csak rizsa ez?

Nézd meg a motoros bőrdzsekinket, nem kapható semmilyen más protektorral, csak SAS-TEC-el (a hamarosan megjelenő motoros farmerünk szintén). Nem létezik olyan, hogy a SAS-TEC egy upgrade. Nem! Pedig jó profitszerzési lehetőség lenne, ahogy alkalmazza szinte az összes gyártó.

Sőt, mondunk még jobbat:

A Serpentize SL-100 bőrdzsekihez extra kedvezményesen választhatod a SAS-TEC gerincprotektort, hogy kérdés se maradjon benned: ez így nagyon-nagyon megéri. (nekünk is, hogy ezzel véded magadat)

A Serpentize miért megy ennyire szembe a trenddel?

Azért, mert ahogy nem létezik olyan, hogy majdnem megvettem hozzá a jobb protektort, úgy olyan sem létezik, hogy majdnem megmentette az életemet! Ez az a terület, ahol nincs kompromisszum, a legjobbat kell alkalmazni.

A mottónkat pedig sose feledjük: megrendíthetetlen célunk, hogy minél több, minél biztonságosabban felöltözött motorost láthassunk az utakon.

 

Kapcsolat

Hírlevél

100% hasznos ajánlat, 0% spam!

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.