A motorosok 99%-a védi magát?
+

A motorosok 99%-a védi magát?

Kürti Péter2021-02-12

Lenyűgöző statisztika, nem? Ezt tuti, hogy itt hallod először, ki is fejtjük a kutatásunkat.

"A motorosok sose vigyáznak magukra" hallhatjuk sokszor, sőt még a motoros szakértők is azt hajtogatják, hogy nem veszünk megfelelő motoros ruházatot, elég minőségi protektorral, stb.

Ez mindig bűzlött valahogy, ugye? Nem akarjuk védeni az életünket? Te is szeretnél meghalni, vagy lerokkanni motorozás közben, nem?

Ott van a motoros dzseki, amit általában megkapsz alacsony biztonságú protektorokkal, azonban drága hozzá a magasabb biztonsági szintű protektor.

Tudod mit elégeltünk meg? Hogy a gerincüket nem védik a motorosok. Vagy hogy is van? Te nem véded, ha alapból drága felárért kínálják a gerincprotektort a kabáthoz és nem veszed meg?

Rengeteget agyaltam alapítóként, hogy miként kéne védeni a motorostársak életét és azt hogy ne rokkanjanak le...

Serpentize SL-100 bőrdzseki

...Ezért hoztuk a döntést, hogy a versenytársakhoz képest ~40% kedvezménnyel kaphassátok meg a Serpentize motoros bőrdzsekinkhez a SAS-TEC Level 2 gerincprotektorát, a lehető legnagyobb felületű védelemmel (azért nem jár alapból hozzá, mert lehet hogy már van gerincprotektorod). Íme, ezt kapod:

(Ráadásul SAS-TEC Level 2 vállprotektor és könyökprotektor tartozéka a dzsekinknek.)

Tudod hányan vették meg ilyen gerincprotektorral? A vevőink 98%-a(!). A maradék 2%-nak pedig már alapból van gerincprotektora.

Mit jelent ez? A vevőink 99%-a figyel a biztonságára! (mert számolunk azzal, hogy 1-1 ember majd nem védi a gerincét, bár reméljük ilyen nem lesz).

Mi következik ebből? Csak korrekt árú protektorra van szükség ahhoz, hogy vigyázz magadra. Abszolút meg is értelek. Nem a protektorokon kell nekünk hasznot termelnünk, az a Te védelmedért van, legyen elérhető árú.

Hálásan köszönjük, hogy vigyáztok magatokra! Hihetetlen érzés, egy beteljesült álom nekünk!

Vezessetek óvatosan! Meggyőződésünk, hogy a közlekedésben is a motorosok többsége vigyáz magára és ehhez a többséghez tartozol, vagy szeretnél tartozni Te is!

A legjobb természetesen, ha folyamatosan fejlesztjük a biztonságunkat, ennek a nagyszerű statisztikának ellenére is. Például motoros vezetéstechnikai tréningeken veszünk részt.

 

A cikkben szereplő kabátunk: Serpentize SL-100 bőrdzseki

Kapcsolat

Hírlevél

100% hasznos ajánlat, 0% spam!

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.