+

Blog

10 gyakorlati szempont: bőr vagy textil dzseki?

Kürti Péter2021-07-02

Nézzük ezt gyakorlati megvilágításban, hogy ne csak a közhelyeket halld…

Gyakran kérdezitek ezt az üzletünkben, hogy melyiket javasoljuk, ezért is szeretnénk bemutatni az alapvető különbségeit a két legelterjedtebb motoros dzsekinek, mert ezekről nem mindig hallunk. Még ez sem a teljes lista, csak az érdekesebbek, így nyugodtan kérdezzetek tőlünk.

10 gyakorlatias tipp, hogy túléld a motoros szezonkezdést

Kürti Péter2021-03-25

Sok közhelyet hallottál már a motoros szezonkezdésről? Ebben a listában biztos lesz Neked is olyan, amiről nem hallottál még így:

A motorosok 99%-a védi magát?

Kürti Péter2021-02-12

Lenyűgöző statisztika, nem? Ezt tuti hogy itt hallod először, ki is fejtjük a kutatásunkat.
"A motorosok sose vigyáznak magukra" hallhatjuk sokszor, sőt még a motoros szakértők is azt hajtogatják, hogy nem veszünk megfelelő motoros ruházatot, elég minőségi protektorral, stb.

Hogy motorozz őszi időben, hogy biztonságban hazaérj?

Kürti Péter2020-10-30

Az őszi motorozás nagyon hangulatos tud lenni és még ilyenkor is motorozhatunk jókat. Azonban az egyre hidegebb időben való motorozás mindig kényes téma és nagyon figyelnünk kell motorosként. Mi nem szeretnénk senkit lebeszélni, vagy rábeszélni a hideg időben való motorozásra. Azonban vannak tények, szempontok amiket figyelembe kell vennünk, ahhoz hogy épségben érjünk haza egy őszi motorozás után.

Miért alkalmaz(z)unk SAS-TEC protektorokat?

Kürti Péter2020-08-12

Mi biztosítja a védelmemet eséskor? Mi történik, ha sérül a gerincem? Ezek nagyon fontos kérdések, amiket biztosan Te is sokszor tettél már fel magadban motorosként..
 

Kapcsolat

Hírlevél

100% hasznos ajánlat, 0% spam!

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.