+

Blog

Hogy motorozz őszi időben, hogy biztonságban hazaérj?

Kürti Péter2020-10-30

Az őszi motorozás nagyon hangulatos tud lenni és még ilyenkor is motorozhatunk jókat. Azonban az egyre hidegebb időben való motorozás mindig kényes téma és nagyon figyelnünk kell motorosként. Mi nem szeretnénk senkit lebeszélni, vagy rábeszélni a hideg időben való motorozásra. Azonban vannak tények, szempontok amiket figyelembe kell vennünk, ahhoz hogy épségben érjünk haza egy őszi motorozás után.

Miért alkalmaz(z)unk SAS-TEC protektorokat?

Kürti Péter2020-08-12

Mi biztosítja a védelmemet eséskor? Mi történik, ha sérül a gerincem? Ezek nagyon fontos kérdések, amiket biztosan Te is sokszor tettél már fel magadban motorosként..
 

Hogy motorozz biztonságosan?

Kürti Péter2020-07-10

Mi motorosok tudjuk: a motorozásnál kevés élvezetesebb szabadidős tevékenység van. Azonban ismernünk kell a veszélyeit és képeznünk magunkat folyamatosan. Nézzük a teljesség igénye nélkül: mik azok amik hozzájárulnak, hogy Neked se legyenek komoly baleseteid?

Kapcsolat

Hírlevél

100% hasznos ajánlat, 0% spam!

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.